Novinový stánok vykradli mladiství chlapci. Zadržaní a obvinení zlodeji auta.

08.04.2008 Celý región

Novinový stánok vykradli mladiství chlapci: Bardejovskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže štyroch Bardejovčanov vo veku 14r. – 15r.
Obvinení chlapci prišli v nedeľu (6.4.2008) o 22:00 h k novinovému stánku v areáli bardejovskej autobusovej stanice. Nohami vykopli dvere a tieto rukami zatlačili do vnútra a cez ne všetci vošli dnu. Zo stánku ukradli cigarety, cukrovinky, plynové zapaľovače, dámsku bižutériu a mince. Majiteľovi stánku vznikla krádežou a poškodením škoda 41 000. - Sk.

Zadržaní a obvinení zlodeji auta:
Stropkovskí policajti vzniesli včera obvinenie z prečinu krádeže a prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla v štádiu pokusu dvom sedemnásť ročným Stropkovčanom a jednému šestnásť ročnému chlapcovi z obce Sedliska (okr. Vranov n/Topľou).
Obvinená trojica prišla v pondelok 7.4.2008 v čase okolo 00:30 h k osobnému autu Škoda 120 zaparkovanému na Hlavnej ulici v Stropkove. Drôtom otvorili predné dvere a pokúsili sa naštartovať auto. Po zistení, že vo vozidle nie je dosť benzínu, z neho ukradli autorádio a z palivovej nádrže a palivovej pumpy ešte spustili zostavajúce 2 l paliva. Majiteľke auta spôsobili škodu 2 000. - Sk.
O polhodinu neskôr sa vlámali do ďalšieho auta zaparkovaného na Hlavnej ulici. Na Škode 105 otvorili dvere a naštartovali. S autom sa všetci traja odviezli do obce Vechec (okr. Vranou nad Topľou), kde zastavili na dvore jedného z rodinných domov. Tu s úmyslom rozpredať súčiastky začali demontovať auto, avšak pritom ich už zadržali policajti. Majiteľovi vozidla spôsobili škodu 15 000. - Sk.
 

Vyberte región